Nouvital verkrijgbaar in Hanèche webshop

Wat zijn de kenmerken van Nouvital?

Een bijzonder mooi merk is Nouvital, een professioneel huidverbeteringsmerk dat alleen de meest hoogwaardige ingrediënten verwerkt in haar producten. Dit merk is in 2005 ontstaan door Rogier. De producten worden door Nouvital zelf ontwikkeld en op de markt gebracht.

Hoge kwaliteit, het gebruik van prebiotica, eerlijke ingrediënten, vrij van minerale oliën, vrij van tarwekiemolie (geschikt voor glutenallergie), parabenen en dierproefvrij. Daarnaast optimale hydratatie, bescherming van de huidbarrière, een natuurlijk zonnefilter in alle producten. Dat zijn de kenmerken van Nouvital. Een huidverzorgingsmerk dat doet wat het belooft.

Tegelijk zitten alle verpakkingen in een airless pompsysteem, dit heeft als voordeel dat het product niet in aanraking komt met lucht waardoor de kwaliteit van het product wordt gewaarborgd.

Wat is Prebiotica?

Nouvital Cosmetics gebruikt sinds 2013 prebiotica in de producten. Nouvital is het eerste cosmeticamerk in Nederland dat prebiotica als basis heeft in alle dagelijkse verzorgingsproducten.

Prebiotica zijn de goede bacterien die op onze huid voorkomen. Huidverzorgingsproducten met probiotica zorgen ervoor dat er een laagje goede bacteriën op je huid wordt gelegd. Dit merk je niet direct, maar na een aantal dagen of weken consequent gebruik zal de huid rustiger worden en kunnen wondjes, droogte en irritatie verdwijnen. Dit is erg fijn bij huidproblemen zoals atopisch eczeem, psoriasis, acné en na ziekte.

Maar ook om de huid haar weerbaarheid te laten behouden biedt prebiotica de voeding voor de goede micro-organismen die op onze huid leven.

Door het toevoegen van prebiotica aan de producten van Nouvital Cosmetics kunnen de goede micro-organismen overleven en floreren op de huid, en nemen zij de overhand van de slechte micro-organismen die voor huidproblemen zorgen.

Wat maakt de producten van Nouvital zo bijzonder?

De producten van Nouvital zijn van hoge kwaliteit en bevatten veel vernieuwende ingrediënten, meestal van natuurlijke oorsprong. Daarnaast is elke Nouvital crème: hypoallergeen, allergeenvrij geparfumeerd, vrij van minerale oliën, vrij van tarwekiemolie (i.v.m. glutenallergie), dierproef en parabeenvrij.

Ingrediënten die eigenlijk in alle producten voorkomt zijn:

Betaine, dit ingrediënt zorgt voor een optimale hydratatie en bescherming tegen UV-straling.

Druivenstamcellen, dit ingrediënt beschermt tegen photo-aging, vrije radicalen en verhoogt de tolerantie van de huid t.o.v. UV-straling. Druivenstamcellen zijn verwerkt in alle 24 uurs cremes en de dagcremes, ter bescherming van een licht zonnestralen.

Prebiotica, dit ingredient houdt de huid gezond en vitaal, beschermt de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Prebiotica voorkomt huidproblemen en zorgt ervoor dat de huid zelf haar balans kan behouden en herstellen.

Alle Nouvital dagcrème bevatten een natuurlijk zonnefilter, namelijk het Vitis vinifera (Grape) Fruit Cell Extract. Deze druiven stamcel beschermt de huid op celniveau tegen de negatieve invloeden van UV stralen. Het voorkomt daardoor zonschade in de huidcellen, waardoor de huid niet versneld zal verouderen.

Nouvital Cosmetics producten

Nouvital Cosmetics kent een compleet assortiment aan verzorgingsproducten voor eigenlijk het gehele gezin: gezichtsverzorging, lichaamsverzorging en zonverzorging. Van top tot teen en voor ieder huidprobleem of huidbehoefte biedt Nouvital Cosmetics voor alle seizoenen van het jaar een passend product.

Nouvital gezichtsverzorging

Nouvital gezichtsverzorging kent een groot aanbod van mooie, hoog gekwalificeerde producten. Nouvital dagcrème bevat altijd een natuurlijk zonnefilter op basis van het Fruit Cell Extract, hoogwaardige vochtvasthoudende bestanddelen en voor alle huidtypes en huidbehoefte heeft Nouvital de juiste dagcrème.

Nouvital nachtcrème staat voor herstel van de huidbarrière, intense hydratie, optimale voeding en anti-aging. Voor alle huidtypes en huidbehoefte is er een Nouvital nachtcrème die gedurende de nacht met onze huid aan het werk gaat.

Nouvital lichaamsverzorging

Nouvital biedt voor het lichaam mooie en eerlijk verzorgende en producten. Een drietal Body Lotions, voor de droge huid, maar ook een body lotion die inzet op collageen, het Nouvital Pro Collagen Emulsion. Daarnaast is Nouvital Bath & Showergel een frisse gel waardoor de huid zacht en fris aanvoelt. De Nouvital Hand cream en Nouvital Prebiotic Hand Wash maken het rijtje van lichaamsverzorgende producten compleet..

Nouvital zonverzorging

De Nouvital Sun Care SPF30 en de Nouvital Pre & After Sun zijn het duo die je voor, tijdens en na het zonnen wilt gebruiken. Hydratatie, bescherming, activering van de melanocyten en herstel, maken het zonnen toe een mooi, warm, gebruind en verantwoord moment.

Nouvital producten voor een normale huid

De kenmerken van een normale huid zijn, dat de huid normaal aanvoelt en geen droge of vette delen kent. Tegelijk heeft de huid kleine poriën en nagenoeg geen mee-eters of andere verstoppingen.

De Nouvital Aloë Vera Day Cream zal deze huid optimaal verzorgen door te hydrateren en beschermen met een UV filter. Deze Nouvital dagcreme Aloë Vera is erop gericht dat de vochtigheidsgraad optimaal blijft, deze goed herstelt van opgelopen schade en goed gevoed wordt.

Nouvital producten voor een droge huid

Een droge huid voelt veelal strak aan en heeft geen vettere delen. Daarnaast heeft de droge huid nagenoeg geen zichtbare poriën, mee-eters of andere verstoppingen. Een redelijk stabiele huid, maar wel een huidtype die gauw vochtarm wordt of te weinig vetten heeft, waardoor de huid sneller haar vocht verliest en kan uitdrogen.

Nouvital producten voor een vette huid

De vette huid is veelal in zijn geheel vet, de huid laat de poriën goed zien en het gezicht vertoont snel mee-eters en verstopte poriën. De Nouvital Deep Cleansing Gel is zeer geschikt voor dit huidtype, deze zachte gel zal de huid niet onnodig uitdrogen, maar wel ontdoen van het overtollige talg en onzuiverheden oplossen.

Houd je meer van een Foam als reiniger? Dan is de Nouvital Cleansing Foam een zeer geschikt product voor de vette huid, de talgproductie wordt door deze Foam gereguleerd, zonder de huid uit te drogen.

Nouvital producten voor een gevoelige huid

De gevoelige huid is van nature dun over het gehele gezicht, zelfs kunnen er adertjes zichtbaar aanwezig zijn. De gevoelige huid heeft nagenoeg geen zichtbare poriën, geen mee-eters en verstopte poriën.

De Nouvital Azulen cream is een zeer effectieve 24 uurs crème met een ontstekingsremmende en verzachtende werking. Daardoor is deze Azulen creme Nouvital met name geschikt voor de gevoelige en of beschadigde huid. De huid wordt optimaal gehydrateerd, gekalmeerd en beschermd tegen invloeden van buitenaf.

 

Wat zijn de bestsellers van Nouvital?

De Nouvital Pro Collagen Day Cream en de Nouvital Pro Collagen Night Cream, is een zeer krachtig duo als het gaat om anti-aging. Deze twee samen verbeteren de huidconditie van de ouder wordende huid, de collageenproductie wordt verhoogd, maar ook de vochtbalans en de elasticiteit van de huid wordt aanzienlijk verbeterd.

De Nouvital Cleansing Milk is een hydraterende Cleanser die de huid op een milde wijze reinigt, herstelt, mede door zijn toegevoegde prebiotica. Deze Cleanser is geschikt voor alle huidtypes.

De Nouvital Aloë Vera Tonic is een topproduct onder de gezichtstoner. Het heeft een sterk hydraterende, verzachtende en ontstekingsremmende werking op de huid en is geschikt voor alle huidtypes. De PH-waarde wordt met deze gezichtstoner hersteld.

Nouvital kopen

Ben jij klaar voor het ontdekken van Nouvital producten en wil je Nouvital bestellen? Een van de Nouvital verkooppunten is Hanèche Huidprofessionals.